• Дечија недеља у јаслама „Ђулићи”

  Прва недеља октобра обележена је дечијом недељом која је одржана под слоганом „Подељена срећа два пута је већа”, у оквиру које смо организовали музичке, моторичке, ликовно графичке и сензо-перцептивне активности са циљем подстицања позитивних емоција и среће код деце.

 • „Дечија недеља“ у старијој групи вртића „Пинокио“

  У оквиру дечије недеље тема је била „Подељена срећа два пута је већа“. Старија вртићка група, вртића „Пинокио“ је кроз ликовно стваралаштво, воденим бојама цртала њихово виђење поменуте теме.

 • Дечје недеље 2020. - вртић „Сестре Букумировић“

  „ПОДЕЉЕНА СРЕЋА ДВА ПУТА ЈЕ ВЕЋА“

  Манифестација Дечија недеља се одржава сваке године у месецу октобру, са циљем скретања пажње јавности на децу и младе, на дете као носиоца права, на потребе деце у породици, друштву и локалној заједници, на њихово право да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење потенцијала.

 • Дечија недеља у вртићу „Дизниленд“

  Тему овогодишње Дечије недеље која је обележена од 5. до 9. октобра, „Подељена срећа два пута је већа“, деца и васпитачи вртића „Дизниленд“ обрадили су кроз спортске активности (такмичарске игре, кооперативне игре са падобраном, такмичарске игре у пару), ликовно стваралаштво (цртамо у пару, „Срећни град“), говорне игре и језичко стваралаштво (деца за децу, „Лепе речи“, „Моја срећа је...“), кроз плес и певање омиљених дечијих песмица на тему другарства и среће.

 • Дечија недеља у јаслицама „Сестре Букумировић“

  У периоду од од 05.10.2020.године у радној једници „Сестре Букумировић“-јасле низом активности обележена је Дечија недеља са темом „Подељена срећа два пута је већа“.

 • Дечја недеља у јаслама „Љоља“

  У периоду од 5. до 9. oктобра обележена је Дечја недеља кроз низ активности. Васпитачи и деца старијих група уживали су у представама које са собом носе хуману поруку. Док су деца средњих група, уживала у играма са гињол луткама.

 • Дечија недеља у Малој Сирени - група Припремна 3

  Под слоганом „Подељена срећа, два пута је већа“ група Припремна 3 обележила је Дечију недељу.

 • Дечија недеља у вртићу Монтесори “Пинокио”

  У вртићу Монтесори “Пинокио” деца средње групе су са васпитачима обележила Дечију недељу низом разноврсних активности. Једна од њих је и ликовна активност “Мрежа пријатељства“ где су деца у мањим групама отискивала своје дланове и бојила глобус стварајући тако заједнички рад духом кооперативности.

 • Дечија недеља у Месној заједници „Рипањ“

  У оквиру Дечије недеље у Месној заједници „Рипањ“ организоване су различите активности и игре у складу са овогодишњом темом дечије недеље као и у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом.

 • Дечија недеља у вртићу „Плави чуперак“

  У вртићу „Плави чуперак“ у периоду од 05.10. 2020. До 09.10.2020. обележена је Дечија недеља, под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“. На нивоу објекта  направљен је план активности.

 • Дечја недеља у вртићу 1001 Радост

  Као и сваке године, и ове је у вртићу „1001 радост“ обележена Дечија недеља под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“. Дечију недељу дочекали смо уређеним простором вртића, где су биле изложене силуете деце направљене разним техникама у сарадњи са родитељима.

 • Дечија недеља у јаслицама ,,1001 радост“

  У периоду од  5. до 9.октобра  2020.год. у  РЈ ,,1001 радост“јасле  низом активности обележена је Дечија недеља са централном темом ,,Подељена срећа два пута је већа“.

 • Дечја недеља у вртићу Невен

  ,,Подељена срећа два пута је већа"

  Протекле недеље обележавали смо дечију недељу у вртићу ,,Невен". Акценат смо ставили на сарадњу између вртићке и јаслене деце (разменом дидактичких материјала уз поштовање свих епидемиолошких мера).

 • Дечја недеља у вртићу Љоља

  У току дечје недеље, организовали смо заједничке активности у дворишту и холу вртића.

 • Октобар 2018. у вртићу „Мала сирена”

  Током октобра у вртићу „Мала сирена” обележене су Дечја недеља и недеља књиге.

 • „Плави чуперак” у посети библиотеци

  Припремна група вртића „Плави чуперак” је у петак, 05. октобра 2018, у оквиру активности планираних за Дечију недељу, у пратњи васпитача и медицинске сестре на превентиви посетила библиотеку „Доситеј Обрадовић” – огранак, „Милутин Ускоковић”.

 • Приредба „Деца за децу” у вртићу „Невен”

  Никада доста дружења. У прилог томе говори и ова приредба коју су организовали васпитачи I и III припремне и II старије групе под називом „Деца за децу” у оквиру садржаја предвиђених Дечијом недељом.

 • Деца вртића „Невен” у посети дому за старе „Торлак”

  У склопу реализације садржаја предвиђених Дечијом недељом, деца нашег вртића посетила су оближњи дом за стара лица.

 • „Моје право да живим срећно и здраво” – јасле „Шећерко”

  У оквиру Дечје недеље, у јаслама „Шећерко” организовали смо низ различитих активности:

 • Посета и донација „Звечанској” – вртић „Брезе”

  Једна од тема У оквиру Дечије недеље била је „Деца деци” у оквиру које је у вртићу „Брезе” организовано сакупљање обуће, одеће, слаткиша и играчака.