Предшколска установа „Чика Јова Змај” са Вождовца прославила је 14. децембра 2016. године свој рођенадан.

Свечана приредба је огранизована у једном од објеката ове установе – „Малој сирени”. Приредба за овај дан коју организују деца и васпитачи, представља важан културни догађај.

Приредба за Дан установе, пажљиво се припрема одређен временски период – неколико месеци. На њеној реализацији, осим деце и васпитача, учествују и родитељи.

Тема овогодишње приредбе била је „Моја Општина Вождовац”. Деца су, заједно са васпитачима, на симболичан начин – песмом, глумом и игром, приказала шта воле да раде у својим вртићима на Вождовцу. Учешће су имали објекти: „Чика Јова Змај 2”, „Цицибан”, „Дизниленд”, „Петар Пан” и „Пинокио”. Свој допринос приредби дао је и популарни Пеђолино.  

Приредба коју организује Предшколска установа је уједно и начин да се захвалимо свим својим сарадницима који нам помажу у реализацији васпитно-образовних активности: представницима општине Вождовац, члану већа Милошу Стојановићу и другима, члановима Управног одбора, представницима јавних предузећа са којима сарађује Установа, као и директрима и представницима других предшколских установа на територији града Београда.

Ово је свечани дан и за све запослене у нашој установи.