Семинар „Корак по Корак – квалитетном образовном праксом ка друштву знања, за предшколске установе – 2”

Семинар „Корак по Корак – квалитетном образовном праксом ка друштву знања, за предшколске установе – 2”, реализован је од 19. до 21. јуна 2017. године у објекту „Сестре Букумировић”.

Опширније...

Обука о диверсификацији предшколског васпитања и образовања у оквиру пројекта „Вртићи без граница 3 – подршка унапређивању друштвене бриге о деци и предшколског васпитања и образовања на локалном нивоу”

Обука о диверсификацији предшколског васпитања и образовања у оквиру пројекта „Вртићи без граница 3 – подршка унапређивању друштвене бриге о деци и предшколског васпитања и образовања на локалном нивоу” реализована је у вртићима „Невен” и „Мала сирена” (у оквиру ПУ „Чика Јова Змај” на Вождовцу) и трајала је од 19. до 21. маја 2017.

Опширније...

Радионице Тима за заштиту деце од насиља, злостављања и занемаривања

У периоду од 22. до 25. новембра 2016. године, Тим за заштиту деце од насиља, злостављања и занемаривања одржао је четири тросатне радионице за руководиоце свих објеката и чланове ширег тима за заштиту.

Опширније...

Семинар „Од агресивности до креативности – иновативни приступи проблему насилног понашања деце у вртићу и школи”

Семинар „Oд агресивности до креативности – иновативни приступи проблему насилног понашања деце у вртићу и школи” одржан је у објекту „Чика Јова Змај 1”, 26. новембра 2016. године.

Опширније...

X Стручни сусрети стручних сарадника и сарадника са темом „Развој професионалне улоге стручног сарадника и сараданика у функцији унапређења квалитета предшколске делатности”

X СТРУЧНИ СУСРЕТИ СТРУЧНИХ САРАДНИКА И САРАДНИКА

са темом „Развој професионалне улоге стручног сарадника и сараданика у функцији унапређења квалитета предшколске делатности”

Врњачка Бања, од 03. до 06. 11. 2016. године.

Опширније...